BejelentésDél-Alföldi Művészeti Kör
"Minden művészet: világmodell. Az "egészről" készült híradás." (Pilinszky János)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Szeretettel köszöntöm!

Köszönöm, hogy megtekinti a személyesebb adatokat tartalmazó oldalam.

A nevem Ditrói Zoltán, Hódmezővásárhelyen születtem egy szép májusi napon. Jelenleg is e városban élek. Szeretek emberekkel foglalkozni, lelki segítséget nyújtani nekik. Megmutatni, hogy a világnak más arca is van a szürke és gyötrelmes hétköznapok fölé emelkedve.

Szeretem a természetet, látni minden olyan szépet, amire általában az emberek kevésbé figyelnek. Szeretem a szabadságot, a nyugalmat, biztonságot és a kényelmet. Szeretem mindenben kipróbálni magam, a kihívásokat, a megoldásra váró dolgokat megoldani.

Hobbiként foglalkozom médiával, konferálással, színészettel, ezotériával is. Szeretek alkotni, festeni, rajzolni, barkácsolni, dekorálni, egyedi dolgokat létrehozni és mindet, amiben az ember kifejezheti a kreativitását.

Ami még érdekel: emberek, könyvek, életmód, pszichológia, természetgyógyászat, zene, gasztronómia, filmkészítés, stb.

Humorkedvelő ember vagyok. Társaságban többnyire szervező, irányító szerepet kapok (még nem jöttem rá, hogy miért).

Előadó vagyok, legyen az vers, mese, próza, líra, dráma, konferálás, narráció, stáblista, stb. szeretem mindet, és a tőlem telhető legnagyobb átérzéssel előadni a közönségnek. Régóta foglalkoztat a hanggal kapcsolatos tevékenység. Ezen a téren példaképeim is vannak, akik nagyszerű tanítók, ha egy kicsit jobban odafigyelünk a munkájukra. Ők nem mások, mint a szinkronszínészek. Tőlük kelnek életre a külföldi filmek. Nem könnyű a dolguk, de egy profi szinkronszínésznél nem lehet érezni, hogy ő éppen egy stúdióban van és olvassa a szöveget. Számomra ők is a nagy művészek körébe tartoznak, és épp ezért tökéletes példaképek. Szerencsére az orgánumom lehetővé teszi azt, hogy megfelelően tudjam tolmácsolni, tükrözni a költők vagy írók műveiben átélhető érzéseket, hangulatokat.

Életemben talán kétszer írtam verset, ezért itt, a művészeti portálon ezzel még nem tudok jeleskedni, de ami késik, nem múlik. Amint lesz versem, közzéteszem.

A hangos verseim a tervek szerint szerepelni fognak, meg pár rajzom is, vagy festmény, avagy bármi kreatív dolog.

Kedves olvasó, örülök, hogy megtekintett! Legyen további szép napja

!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Norbi [ 2019-12-09 15:03 ]

Kedves Zoltán!

Szeretném felvenni Veled a kapcsolatot Berda József kapcsán.Marie [ 2010-08-11 11:31 ]

Nincs mit. Kellemes beszélgetés volt. :-)

marie-marel@hotmail.com

Ide küldd, kérlek. :-)))
MarieZoli [ 2010-08-11 11:10 ]


Szia Marie! :))

Köszönöm a beszélt témával kapcsolatos linkeket :) küldök neked többet emailon :)Marie [ 2010-08-09 23:23 ]

Mára még ezt hoztam:
http://www.lelekvilag.hu/forum/showthread.php?56-A-megfejtetlen-titkok-f%F6ldje

Érdemes végigolvasni. :-))Marie [ 2010-08-09 22:49 ]

http://www.astronet.hu/vallas-es-tudomany/talanyok/titokzatos-regeszeti-leletek-3resz-101797.htmlMarie Marel [ 2010-08-09 21:55 ]

Szia! :-)))Renáta [ 2010-06-25 23:05 ]

Kedves Zoli!
Elkísérlek én titeket legközelebb, de rövid kis "monológom" nemcsak a kamerától ;ámde a reflektortól is parázó nem valami ösztön-emberként "alkotó", de nógatásra ide "tévedő", közben hálás, mert jó helyre kerülő
tökfej vagyok.
Igen: na az nem megy nekem, az a mélyvíz, amibe dobnál-. Ha vágni lehet, vagy újramondhatom: igyekszem. Ha nem: megfulladok...
Üdv.:ReniZoli [ 2010-06-24 23:17 ]


Szia Reni!

Lehet, hogy anyagilag jelenleg nem vagy eleresztve, de gazdag vagy! Szellemileg, lelkileg és gyermekeid által, ami szerintem nagy gazdagságnak számít. Általában a szerényebb vagy közép anyagi szinten lévő emberek tudják igazából mi az a szeretet vagy összetartás. Szóval értékes ember vagy! :)
Szerintem ki kéne próbálnod a narrációt kezdve ott, hogy amikor fellépésen vagy vers előadáson vagyunk akkor te is eljössz velünk és felolvasol pár verset. Jó kis tapasztalat szerzés! :)

További szép napszakot! :)
Renáta [ 2010-06-22 09:25 ]

Szia Zoli!

Áhhh..! Én csak egy csóró művészetkedvelő kiccsaj vagyok kamera és operatőri tapasztalat nélkül. Hajdanán még a gimiben "filmes" voltam, de ha kétszer volt a kezemben kamera..., a vizsgafilmnél.
A narráció viszont régi vágyam, aztán lehet, hogy tök béna lennék.
Köszönöm a válaszod, és ha majd egyszer kipróbálhatom magam általad-:)

Szép napot!Zoli [ 2010-06-21 22:52 ]


Szia Reni! :)

Mért ne lehetne gasztronómiáról beszélgetnünk ?? :)
A narrátori beosztáson gondolkoztál már ? Biztos jó a hangod és ahhoz nem kell kamera előtt lenned :)
Ha jól értem, kamerával felszerelt vagy és vállalnád az operatőri feladatot ha szükséges lenne? Tetszik az ajánlatod és köszönöm szépen :) Szólni fogok ha szükséges lesz :)
Mi az érdeklődési köröd ??Renáta [ 2010-06-21 04:04 ]

Szia Zoli!

Írnom kell neked!: Az egyik téma, de akár hanyagolható is lehetne: a gasztronómia (de nem lehet).!
A másik: a narráció. Mely tönkretehet, vagy felemelhet bármit:)
Ezen már sokat gondolkoztam: kamera előtt nem tudok lenni-,
de mögötte: bármikor, nagyon szívesen!
Egyszer így gondolj rám...Zoli [ 2010-06-08 23:20 ]


Szia Mária!
(Vagy szólíthatlak Marinak vagy Marcsinak ? Hogy szereted ? :)

Sajnálom, hogy nem tudok vers élményt nyújtani neked e pillanatban.
Egyelőre hangos vers tervek vannak amit itt is megosztok veletek nemsokára. Gondolkozok vers vagy más műfaj íráson, hátha összejön vmi. Amint születik írásos művem ígérem, hogy az elsők között leszel akikkel megosztom. :) és köszönöm a pozitív megjegyzésed az "Elhallgattatott" műben szereplő verssel kapcsolatban. :)

Legyen további szép napszakod! :)Zoli [ 2010-06-08 22:28 ]


Kedves Reni! :)

Köszönöm szépen :)Mihaleczki Mária [ 2010-06-08 10:34 ]

Szia Zoli :) Kár, hogy nem lehet tőled olvasni... :( Meghallgattam a vers bevezetőt... és tetszett)

További, szép napot!Renáta [ 2010-06-08 02:01 ]

Kedves Zoli!

Az "Elhallgattatott" tényleg nagyon jó! A vers előtte, utána: kiváló!
Gratulálok az előadáshoz! Ritka kincs.
Zoli [ 2010-06-03 23:03 ]

Köszönöm Barbi :)

Barbara [ 2010-06-03 20:01 ]

köszönöm Zoli, de inkább szöveg az, meg itt Rólad van szó!:-)

Megmutatom a többieknek is miről beszélek, szerintem kiváló "referenciaanyag" ez neked a távlatokra.

Így kell verset mondani! http://www.youtube.com/watch?v=CDejkZck3qI


Üdv: Barbara
Zoli [ 2010-06-03 00:16 ]

És Barbi! :)
Te is szép, mély érzésű verset írtál, én meg ehhez szeretnék gratulálni! Nélküled sem jöhetett volna össze ez a közös alkotás :)
Ilyet lehetne máskor is összehozni! :)Zoli [ 2010-06-02 23:46 ]

Szia Barbi! :)

Köszönöm a véleményt :) próbáltam átérezni és beleélni magam abba az érzésbe és korba, amit a vers írója is érzett és így született meg az előadás.
Természetesen ezt a közös művet, majd a többiek is meghallgathatják hamarosan. :)Zoli [ 2010-06-02 23:38 ]


Üdvözöllek Mygan! :)


Barbara [ 2010-05-31 15:42 ]

Zoli, gratulálok a Stratégia: Elhallgatott c. dalának bevezető versmondásához. Profi munka, remek előadás.Mygan [ 2010-05-29 17:38 ]

Köszöntelek Zoltán.Zoli [ 2010-05-20 15:38 ]


Szia Jagi!!! :)

Én is örülök, hogy személyiségemmel színesíthetem ezt a portált :)
Jagi [ 2010-05-18 19:49 ]

Szia Zoli!!!!!!!

Örülök neked! :)


Hírek
Beszélgetéssel egybekötött Irodalmi délután

Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a délutánnal. Terveink szerint két havonta kerülne sor ezek megrendezésére és minden alkalommal két tagunk kerülne a hallgatóság \"kereszt tüzébe\". Az első esemény 2011.05.14-én lesz 16:00-kor Szegeden a Milleniumi Kávéházban. Az első két művész: Kormányos Sándor és Jagos István Róbert lesz. Moderátor: J. Kovács Ágnes. Várjuk szeretettel a kíváncsi rajongókat! A DeéMKá tagokat 15:30-ra várjuk.

Beszélgetéssel egybekötött Irodalmi délután

Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a délutánnal. Terveink szerint két havonta kerülne sor ezek megrendezésére és minden alkalommal két tagunk kerülne a hallgatóság "kereszt tüzébe". Az első esemény 2011.05.14-én lesz 16:00-kor Szegeden a Milleniumi Kávéházban. Az első két művész: Kormányos Sándor és Jagos István Róbert lesz. Moderátor: J. Kovács Ágnes. Várjuk szeretettel a kíváncsi rajongókat! A DeéMKá tagokat 15:30-ra várjuk.

Irodalmi délután

Szűcs István által szervezett Irodalmi délutánra kerül sor 2011.05.13-án 15:00-kor Kiszomboron. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Költészet napi versíró pályázatról

A Művészeti Körünk által a Költészet napjára meghirdetett versíró pályázatra sok művet küldtek be a diákok.A győztes pályázó Börcsök Viven lett, aki a HISZK Kalmár Zsigmond Tanintézményének 11/B. osztályos tanulója. Az első 5 helyezett mű bekerül a DéMKá által kiadásra kerülő antológiába. Gratulálunk nekik!

A DeéMKá pályázatot hirdet

Újjászületés verses antológia – pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör tavasszal egy verses antológiát tervez megjelentetni Újjászületés néven. Várjuk szeretettel azokat a vállalkozó szellemű versírókat, költőket, akik műveikkel szerepelnének a kötetben. Megjelenés feltétele: 1300 FT/vers. Cím: Jagos István 6722 Szeged, Gutenberg u. 32/A 2/3 vagy kérésre számlaszámot küldünk e-mailbe. Egy szerző több művel is pályázhat. A pályázati díj, magában foglalja egy kötet árát és a postaköltséget. A Művészeti Kör fenntartja a személyes meghívás jogát is. * nevezési határidő: 2011. március 15. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) * beküldés: delmuvkor@yahoo.com * formai kritériumok: 11-es Book Antiqua betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum * terjedelem: 22 sor (ebbe az üres sorok is beletartoznak) Ha ezt meghaladja dupla versnek számítjuk. * szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme * szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke * egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük, csatolja az elküldött vers, versek mellé.

Megalakultunk

2011. január 29-én megtartottuk alakuló ülésünket. A posztok ki lettek osztva, illetve meg lettek szavazva. Az elnök: Kovács Ágnes. Alelnökök: Szécsényi Barbara és Kormányos Sándor. Számvizsgáló bizottság elnöke: Bánfi Beáta. Alelnökök: Kapocsi Annamária és Szakál Magdolna. A mandátumuk visszavonásig vagy 2013-ig szól.

Az egyesület megalakulása

2011. január 29-én (szombat) Hódmezővásárhelyen a Németh László Városi Könyvtár zenetermében kerül sor délelőtt 10 órai kezdettel. Megkérünk mindenkit, hogy aki tud, az legyen jelen. Köszönjük előre is. DéeMKá

Hamarosan egyesület leszünk

Ha minden a terv szerint megy, akkor ebben a hónapban egyesület leszünk. Ezért megkérek minden tagot, aki velünk akar tartani hogy jelezze a deemka@freemail.hu címre, el tud -e jönni az alakuló ülésre? Azoktól a tagjainktól sajnos el kell hogy búcsúzzunk, akik januárig nem fizetik be elmaradásaikat. A nagyon közeli jövőben, az Egyesületben maradottakkal szándékunkban áll egy DéeMKá antológiát kiadni. reményeink szerint mindenki kaphat öt oldalt, bár ez még változhat. Megkérek mindenkit hogy a legjobb alkotásait küldje el a fenti email címre ha szeretne benne lenni a kötetbe. Tisztelettel Felétek, a DéeMKá alapító tagjai.

Ködlepel borító

Az alábbi linken megtekinthető a DéeMKá által kiadott Ködlepel antológia borítója. http://kepfeltoltes.hu/view/101220/_K_dlepel_antol_gia_2010-k-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A DéeMKá pályázatot hírdet

Pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör országos és nemzetközi pályázatot hirdet a Ködlepel című verses antológiában való megjelenésre. A pályázat leírása: A pályázatra magyar nyelvű, nem politizáló, nem uszító verssel lehet nevezni. Egyéb tartalmi megkötés nincs. A nyertes pályázó műve (művei) megjelenik a Ködlepel című verses antológiában. A nevezési díj tartalmazza egy darab tiszteletpéldány árát és a postaköltséget. • nevezési határidő: 2010. november 25. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) • nevezési díj: 1500 Ft/vers (A nevezési díjat postai utalványon kérjük eljuttatni a következő címre: Bánfi Beáta 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky u. 53. 4. em. 19.) • az utánrendelés tervezett ára: 1000 Ft/kötet. • beküldés: kodlepel@gmail.com • egy szerző több verssel is pályázhat • az antológiába 80 vers kerül • a pályázatokat a DéeMKá által felkért szakmai zsűri bírálja el • formai kritériumok: 12-es Times New Roman betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum • terjedelem: A/5-ös oldalnyi • szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme • szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke • egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük csatolja az elküldött vers, versek mellé.

A DéeMKá pályázatot hírdet

Pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör országos és nemzetközi pályázatot hirdet a Ködlepel című verses antológiában való megjelenésre. A pályázat leírása: A pályázatra magyar nyelvű, nem politizáló, nem uszító verssel lehet nevezni. Egyéb tartalmi megkötés nincs. A nyertes pályázó műve (művei) megjelenik a Ködlepel című verses antológiában. A nevezési díj tartalmazza egy darab tiszteletpéldány árát és a postaköltséget. • nevezési határidő: 2010. november 25. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) • nevezési díj: 1500 Ft/vers (A nevezési díjat postai utalványon kérjük eljuttatni a következő címre: Bánfi Beáta 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky u. 53. 4. em. 19.) • az utánrendelés tervezett ára: 1000 Ft/kötet. • beküldés: kodlepel@gmail.com • egy szerző több verssel is pályázhat • az antológiába 80 vers kerül • a pályázatokat a DéeMKá által felkért szakmai zsűri bírálja el • formai kritériumok: 12-es Times New Roman betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum • terjedelem: A/5-ös oldalnyi • szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme • szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke • egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük csatolja az elküldött vers, versek mellé.

DéeMKá tag az Agria antológia legújabb kötetében

Örömmel vettük a hírt, miszerint Jagos István Róbert belekerült az Agria-Irodalom, Művészet, Kritika legfrissebb kötetében. A szerző négy verssel képviselteti magát és ezáltal minket is. Gratulálunk neki.

A DéMKá Hódmezővásárhelyen

2010. szeptember 24-én a Délalföldi Művészeti Kör, Hódmezővásárhelyen tart irodalmi délutánt a Németh László Városi Könyvtárban 16 órai kezdettel. A kör tagjai sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

Újabb fellépés

Augusztus 18-án újabb fellépésen vagyunk túl, ahol versek és prózák is elhangzottak. Az előadók: Bánfi Beáta, Kovács Ágnes és Jagos István Róbert

Az eddigi legjobb rendezvényünk

Sikeresen zárult A hétköznapok iridalma című vers- és prózapályázatunk. Augusztus 7-én tartottuk az eredményhirdetést Szegeden a Milleniumi Kávéházban. A Művészeti Kör tagjai olvasták fel a döntős műveket: Bánfi Beáta, Szécsényi Barbara, Kormányos Sándor, Lucz Ákos, Ceglédi Anna, Csontos Márta, Ditrói Zoltán, Jagos István Róbert és Kovács Ágnes. Ezúton is köszönjük a zsűrizésben való közreműködést Fehér József írónak és Kövesdy Mártonnak, a Poet verses portál főszerkesztőjének. A DéeMKá tagjai közül döntőbe jutottak: Csontos Márta, Pálinkás Imre és Dr. Nagy Mihály, Marie Marel pedig vers kategóriában 2. helyezést ért el - szeretettel gratulálunk nekik.

Tarjáni napok

Sikeresen vette az újabb megmérettetést Körünk. A DéeMKá néhány tagja Aug. 7-én Hódmezővásárhelyen léptek fel a Tarjáni napok rendezésében az Ördögfű zenekarral. Ezúton is köszönet a zenekarnak. A fellépők a következő tagjaink voltak: Kapocsi Annamária, Kovács Ágnes, Szakál Magdolna (külön köszönet a szervezői munkáért), Jagos István Róbert és Kormányos Sándor.

Újabb DéeMKá-s sikerek

A napokban jelent meg az Aranyecset Szalon gondozásában az Aranyceruza - Rajzok és gondolatok a természetről című kötet, amelyben körünk néhány tagja is részt vett. Íme a névsor: Csontos Márta, Dr. Nagy Mihály, Jagos István Róbert, Kapocs Annamária, Szakáll Magdolna és Szécsényi Barbara. Gratulálunk nekik ezúton is.

A hétköznapok irodalma - Pályázat

A Dél-Alföldi Művészeti Kör pénz fődíjas irodalmi pályázatot hirdet A hétköznapok irodalma címmel, amelyre minden kedves alkotótársunk nevezését várjuk vers és/vagy próza kategóriában. A pályamunkák beküldésének feltétele: 500 Ft nevezési díj / alkotás, amelyet postai utalványon kérünk elküldeni Sz. Szécsényi Barbara nevére és címére: 6800 Hódmezővásárhely, Oldalkosár u. 11. 8. em. 45. Pályázni csak olyan alkotásokkal lehet, amelyek még sem nyomtatásban, sem webes felületen nem jelentek meg. A beküldőnek vállalnia kell, hogy az eredményhirdetés időpontjáig semmilyen formában nem hozza nyilvánosságra pályaművének sem címét, sem szövegét vagy annak bármely részletét. (Mindezek a korrekt elbírálás miatt szükségesek.) Mellékletként a beküldött alkotáshoz kérünk csatolni egy nyilatkozatot arról, hogy a pályamű saját szellemi termék. Kérjük, hogy a novellák terjedelme ne haladja meg a három A/4-es oldal terjedelmet, valamint, hogy aki haikuval szeretne nevezni, az haiku-füzért küldjön be. A pályamunkák beküldésének határideje: 2010. július 31. éjfél A verseket és a novellákat a következő e-mailre várjuk: palyazat.deemka@freemail.hu Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2010. augusztus 7. szombat, szegedi Poet-találkozó. A pályázókat az eredményről e-mailben is értesítjük, kérésre a nyereményt postai úton elküldjük, amennyiben a nyertes személyesen nem tudja átvenni.) Díjazás: az első helyezettek vers és próza kategóriában pénz fődíjat kapnak. A második és a harmadik helyezettek, esetleges különdíjasok könyvcsomagot. A nevezések számától függően a második, harmadik helyezettek is számíthatnak pénzdíjra. Elbírálás: a pályaműveket hattagú zsűri bírálja el: a Dél-Alföldi Művészeti Kör alapító tagjai: Kovács Ágnes, Sz. Szécsényi Barbara, Jagos István, Kormányos Sándor, meghívott zsűritag: Fehér József, MÍNSZ-nagydíjas, MMSz díjas, Kortárs Verstár díjas költő, író, valamint a zsűri elnöke, Kövesdy Márton, a poet.hu irodalmi portál főszerkesztője. Az alkotásokat kérjük névvel beküldeni a megadott címre, a zsűri tagjai ezeket név nélkül kapják meg és két fordulóban bírálják el. A pályaművekért és a titkosságért a művészeti kör egyik alapító tagja, Bánfi Beáta felel. A zsűri tagjai természetesen nem vesznek részt alkotásaikkal a pályázaton. Elszámolás: a pályázattal kapcsolatos minden pénzügyi nyilvántartás és elszámolás nyilvános, kérésre bármely résztvevőt tájékoztatjuk a befolyó összegről és annak felhasználásáról.

Arany Tóth Katalin könyvbemutató

Tisztelt tagok! Meghívást kaptunk Arany- Tóth Katalin írónő könyvbemutatójára! :) Akit érdekel a nagy esemény, jöjjön el a Németh László Városi Könyvtárba június 7. 18 órakor! Mindenkit szeretettel várunk!

Gyereknapi verses délután

A mai nap kerül megrendezésre Szikáncson a gyermeknapi versdélután, ahol a Kárász József Irodalmi Kör tart felolvasást. Örömmel értesültünk arról hogy Jagos István Róbert, aki a Körünk tagja, részt vesz mint aktív felolvasó. István saját gyerekverseit fogja felolvasni. Sok sikert kívánunk neki!

A DéeMKá ott lesz a LÖSZ-ön

2010. június 19-én meghívást kaptunk a hódmezővásárhelyi LÖSZ fesztiválra. Aki szeretné felolvasni illetve felolvastatni versét, az jelezze mihamarabb a szándékát.

Irodalmi esten vettünk részt

A mai napon a DéeMKá két tagja rész vett Arany-Tóth Katalin költőnő felolvasós, beszélgetős estjén. Élményekkel és kapcsolatokkal gazdagodtak, ezáltal maga a DéeMKá is.

DéeMKá tagok Budapesten

2010. május 15-én Poet felolvasói estet tartottak a Spinoza-házban. Az estre, Körünk néhány tagja is a meghívottak között volt. Név szerint, Kovács Ágnes, Szécsényi Barbara, Kormányos Sándor és Jagos István Róbert. Gratulálunk nekik.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!