BejelentésDél-Alföldi Művészeti Kör
"Minden művészet: világmodell. Az "egészről" készült híradás." (Pilinszky János)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:LinkekKormányos Sándor

1968.május 21-én születtem Szegeden.Jelenleg egy Szeged melletti községben Szatymazon élek.

Nős vagyok, két gyermek édesapja.Gyermekkorom óta szeretem a verseket, írásra azonban csak elég későn, 39 éves koromban adtam a fejem.

Szeretek írni, ha megtehetném folyton írnék, úgy érzem, a versírás segit, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz.

Eddig három önálló kötetem jelent meg: Zúgó fák alatt (2007) Hajnali ködben (2008) A szavakon túl (2009)

Negyedik kötetem jelenleg szerkesztés alatt áll.

Több internetes irodalmi oldalon is publikálom a verseimet: Poet.hu, Dunapart café, Csillagszemek, Modern írók társasága, stb .Ezen kívül jelentek meg verseim különféle folyóiratokban, antológiákban, versválogatásokban is.

Klasszikus kötött formában írom a verseimetmelyek fő témája a természet, és a szerelem.Mindezen túl az egyszerűségre való törekvés az ami meghatározza az írásaimat.

Honlapom címe: www.kormanyossandorversei.blogol.hu Kormányos Sándor művei: Újra otthon Lebben az idő köd-ruhája, már nem szab határt a képzelet, s a múltba néző gondolat most szabadon száll a rét felett. Mind ami elmúlt itt maradt, hisz az eltűnt gyermekkor nyarát még ott ringatják ágaik közt a göcsörtös, vén almafák. A dűlőutak homokjában, ha keresnél süppedt lépteket, majd oldalba bök a régi lány, és csilingelve rád nevet. Megfoghatod a kezét újra szaladhatsz vele a réteken, tűzhetsz hajába vadvirágot, hogy mosolya még szebb legyen. Mind ami elmúlt megmaradt, hisz az eltűnt gyermekkor nyarát még itt ringatják ágaik közt a göcsörtös, vén almafák. Hogy megtaláljalak... Friss illatok kacagnak már nyíló ég alatt, nyújtózó fák közt kereslek, rég nem láttalak. Rólad mesél, súg a nádas, zsong a fűzberek, minden arra ösztönöz, hogy megkeresselek. Rétek ébredő dalában ringsz, mint árnyalak, feléd küld az új tavasz, hogy megtaláljalak. Kegyetlen vagy... Kegyetlen vagy, már jól tudom, kínokba kódolt képlet, megfejtésed a fájdalom, csak így érthet, ki érthet. Sötét szemedben végtelen roppant magány a bánat hosszú utakra hív a csönd, de nem megyek utánad. Kegyetlen vagy, ezt jól tudom, de önmagadba zárva, az én szememben nem lehetsz már, semmi más: csak árva... Ha elalszol... Moccan egy érzés a szem lecsukódva nyílik a fény a mesék mosolyán párna alá gyűrt tegnapok árnya szürkül a vágyból szőtt nyoszolyán. Álmokat ringat a test belerezdül szárnyakat rajzol az éj odabent s távoli tompa szívdobogáson messzire szökni készül a csend. Nem tudom már... Sóhajt az alkony, ónos szürkeségben, ma este ködbe rejtőzik a táj, fák árnya dereng sűrű néma csöndben, rezdülő titkot sző a félhomály. Bokrok tövében, nedves holt avarban álmodik néhány fáradt pillanat, amely még ősszel hullott le a földre utánad hajló, síró fák alatt. Elillant álmok, emlékek suhannak, mosolyod fénye már régen elveszett, hangod csak elhalt suttogás a szélben, egy illúzió, mit vágyam kergetett. Nyomodban járok, emlék-szőtte ködben e vágyakra hulló fázós alkonyon, magukkal hívnak elfáradt remények, megyek, hogy miért, már magam sem tudom.


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Ibrányi Márta [ 2021-05-19 15:24 ]

Kedves Sándor!
Mivel más elérhetőséget nem találtam Önhöz, így itt próbálkozom, hogy engedélyét kérjem egyik versének felhasználásához, amelyet nagyapám naplójának könyvbeli kiadásához szeretnék felhasználni.
A vers címe: Kék madár.
A facebook-on találtam rá és nagyon szeretném a napló nyomtatott kiadásának kezdő oldalára.
Kérem, hogy amennyiben eljut önhöz a levelem engedélyezze a versének felhasználását.
Köszönettel: Ibrányi MártaJakab Ilona [ 2020-04-21 14:50 ]

Tisztelt Kormányos Sándor Úr!

Évek óta próbálom megtalálni Önt, vagy legalább a versesköteteit, de eddig nem jártam sikerrel. Reménykedem, talán most eljut Önhöz a levelem.
Először is szeretnék minden eddig megjelent kötetéből egy-egy példányt vásárolni. És már most, látatlanban lekötnék az ez után megjelenőkből is! :-)
Ön olyan lyrán játszik, aminek rezgése mélységes mélyeket érint meg bennem. Arra gondoltam, ezt az élményt szívesen megosztanám másokkal is. Most éppen fut egy projekt, amelyben gyengénlátó és vak embertársainknak készíthetnénk hangoskönyveket. Főleg a magyar kortárs irodalom ilyetén való feldolgozása volna a cél. Az anyag kereskedelmi forgalomba nem kerülne, de én nem nagyon vagyok tisztában a jogdíj-kérdésekkel, gondolom, ezt a részt a szervezők intéznék. Én csak szeretném felolvasni a verseit, amennyiben megengedi és amennyiben igény mutatkozik rá. A kikötés annyi, hogy a teljes kötetet kell vállalni, nem lehet csak töredéket, de ez számomra egyáltalán nem jelentene problémát, sőt! Őszinte örömömre szolgálna, ha ilyen módon olyanok is megismerhetnék az Ön csodálatos rímvilágát, akik eddig fogyatékosságuk miatt el voltak zárva ettől a élménytől. Előadói múlttal rendelkezem, de természetesen küldenék Önnek hanganyagot, hogy el tudja dönteni, rám bízza -e a verseit. Amennyiben úgy dönt, hogy ebbe nem egyezik bele, a köteteket akkor is szeretném megvásárolni, csak úgy, saját gyönyörűségemre. Tisztelettel üdvözli: Jakab Ilona

Budai Alíz [ 2015-12-08 08:47 ]

Kedves Sándor !

Elfáradt a költő ?


Alízszzs [ 2010-11-10 22:41 ]

Sok helyütt olvastalak már, mindenütt gyönyörködtetnek verseid. Természetesek, emberik, tiszták, érthetők, az olvasó magára is tudja vonatkoztatni képeidet. Élmény!! Gratulálok!Zanami [ 2010-08-03 08:17 ]

Az összes versed tele van lüktetéssel... Akár a szívverés, vagy a szerelem üteme... A víz csobbanása...a lélegzet... (És ahogyan a tetű szomszéd kalapál hajnalok hajnalán.:)) Pusza.Marie [ 2010-07-30 19:19 ]

Kegyetlen vagy... Kegyetlenül jó!

Ölelés!Bakos Erika [ 2010-07-08 16:26 ]

Nagyon szép verseid vannak kedves Sanyi!
Igazából engem is a Kegyetlen vagy...c. versed fogott meg a legjobban.Örülök, hogy közöttetek lehetek.
Üdv. Erikacsontos márta [ 2010-07-05 13:52 ]

Kedves Sanyi,

szívesen olvasom verseidet, mindegyik egy külön zenei kompozíció önálló dallamvilággal.Mihaleczki Mária [ 2010-06-08 13:55 ]

Szia neked is Sándor...
Örülök, hogy itt lehetek :)Renáta [ 2010-06-08 00:30 ]

Kedves Sándor!

Milyen meglepő: én is a "Kegyetlen vagy..." című versedért vagyok oda többek között!
Jól megelőlegeztem magamnak a tegeződést, elnézést.Imre [ 2010-06-08 00:00 ]

Bocsánat...ezt a saját oldalamon akartam írni...:))....de itt is jó ez....
..még ismerkedek DAMK technikával....:))))Imre [ 2010-06-07 23:58 ]

Köszönöm Sándor......ez a sorod talán a "rimfaragás"-ra is vonatkoznak, ugye? ::::


Lebben az idő köd-ruhája,
már nem szab határt a képzelet,

:))Sanyi [ 2010-05-21 22:43 ]

Puszillak Ági! Köszönöm!Sanyi [ 2010-05-21 22:42 ]

:-)))) Most olvastam a Poet-en is...Köszönöm Jagi! "tavitenger" hogy miket nem tudsz! :-)))Jagi [ 2010-05-21 21:01 ]

Isten éltessön Sanyi!Jagi [ 2010-05-21 21:01 ]

Sanyink a Kormányos

Úszik a hajó a tavitengeren,
minden matróz csendben szendereg.
Sok volt a rum ami hátrányos,
csak egy legény van talpon
Sanyink, a Kormányos.
Tekeri a kormányt
alkarból, bicepszből,
őszülő ősszel küzd,
üvölt de rettentőn.

Fűzberek közepén megpihen néha
Mint a léha, aki béna,
- nyugdíjas kor a negyvenkettő -
vézna verslábakon megyek feléd
Te jó öreg rímteremtő.

De a Sanyink nem figyel!
Túl kormányozza magát
A képzelet tengerén,
én meg csak intek messziről
egy almafán ülve szerényen felé.Ági [ 2010-05-21 12:51 ]

Boldog születésnapot kívánok! :)Ancsa [ 2010-05-19 20:25 ]

Szia Sanyi:)
Csatlakozom az előttem szólokhoz, az a vers engem is megfogott. Az utolsó két sora egy rajz ihletője:)Kormányos Sándor [ 2010-05-12 20:46 ]

OKÉ!!! :-))))Jagi [ 2010-05-12 20:40 ]

Igaza van Beának. Az a vers tényleg jó.
A kocsi öt személyes. :)))Kormányos Sándor [ 2010-05-12 20:26 ]

:-)) Ha mindannyian örülünk, az már jó! :-))Bánfi Bea [ 2010-05-12 20:15 ]

Én is!!! És nagyon tetszik a Kegyetlen vagy... c. versed!!
Kormányos Sándor [ 2010-05-12 19:59 ]

Én is örülök Jagi! :-)))Jagi [ 2010-05-12 19:25 ]

Szia Sanyi!

Örülök hogy csatlakoztál közénk. :)


Keresés a honlaponHírek
Beszélgetéssel egybekötött Irodalmi délután

Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a délutánnal. Terveink szerint két havonta kerülne sor ezek megrendezésére és minden alkalommal két tagunk kerülne a hallgatóság \"kereszt tüzébe\". Az első esemény 2011.05.14-én lesz 16:00-kor Szegeden a Milleniumi Kávéházban. Az első két művész: Kormányos Sándor és Jagos István Róbert lesz. Moderátor: J. Kovács Ágnes. Várjuk szeretettel a kíváncsi rajongókat! A DeéMKá tagokat 15:30-ra várjuk.

Beszélgetéssel egybekötött Irodalmi délután

Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a délutánnal. Terveink szerint két havonta kerülne sor ezek megrendezésére és minden alkalommal két tagunk kerülne a hallgatóság "kereszt tüzébe". Az első esemény 2011.05.14-én lesz 16:00-kor Szegeden a Milleniumi Kávéházban. Az első két művész: Kormányos Sándor és Jagos István Róbert lesz. Moderátor: J. Kovács Ágnes. Várjuk szeretettel a kíváncsi rajongókat! A DeéMKá tagokat 15:30-ra várjuk.

Irodalmi délután

Szűcs István által szervezett Irodalmi délutánra kerül sor 2011.05.13-án 15:00-kor Kiszomboron. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Költészet napi versíró pályázatról

A Művészeti Körünk által a Költészet napjára meghirdetett versíró pályázatra sok művet küldtek be a diákok.A győztes pályázó Börcsök Viven lett, aki a HISZK Kalmár Zsigmond Tanintézményének 11/B. osztályos tanulója. Az első 5 helyezett mű bekerül a DéMKá által kiadásra kerülő antológiába. Gratulálunk nekik!

A DeéMKá pályázatot hirdet

Újjászületés verses antológia – pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör tavasszal egy verses antológiát tervez megjelentetni Újjászületés néven. Várjuk szeretettel azokat a vállalkozó szellemű versírókat, költőket, akik műveikkel szerepelnének a kötetben. Megjelenés feltétele: 1300 FT/vers. Cím: Jagos István 6722 Szeged, Gutenberg u. 32/A 2/3 vagy kérésre számlaszámot küldünk e-mailbe. Egy szerző több művel is pályázhat. A pályázati díj, magában foglalja egy kötet árát és a postaköltséget. A Művészeti Kör fenntartja a személyes meghívás jogát is. * nevezési határidő: 2011. március 15. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) * beküldés: delmuvkor@yahoo.com * formai kritériumok: 11-es Book Antiqua betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum * terjedelem: 22 sor (ebbe az üres sorok is beletartoznak) Ha ezt meghaladja dupla versnek számítjuk. * szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme * szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke * egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük, csatolja az elküldött vers, versek mellé.

Megalakultunk

2011. január 29-én megtartottuk alakuló ülésünket. A posztok ki lettek osztva, illetve meg lettek szavazva. Az elnök: Kovács Ágnes. Alelnökök: Szécsényi Barbara és Kormányos Sándor. Számvizsgáló bizottság elnöke: Bánfi Beáta. Alelnökök: Kapocsi Annamária és Szakál Magdolna. A mandátumuk visszavonásig vagy 2013-ig szól.

Az egyesület megalakulása

2011. január 29-én (szombat) Hódmezővásárhelyen a Németh László Városi Könyvtár zenetermében kerül sor délelőtt 10 órai kezdettel. Megkérünk mindenkit, hogy aki tud, az legyen jelen. Köszönjük előre is. DéeMKá

Hamarosan egyesület leszünk

Ha minden a terv szerint megy, akkor ebben a hónapban egyesület leszünk. Ezért megkérek minden tagot, aki velünk akar tartani hogy jelezze a deemka@freemail.hu címre, el tud -e jönni az alakuló ülésre? Azoktól a tagjainktól sajnos el kell hogy búcsúzzunk, akik januárig nem fizetik be elmaradásaikat. A nagyon közeli jövőben, az Egyesületben maradottakkal szándékunkban áll egy DéeMKá antológiát kiadni. reményeink szerint mindenki kaphat öt oldalt, bár ez még változhat. Megkérek mindenkit hogy a legjobb alkotásait küldje el a fenti email címre ha szeretne benne lenni a kötetbe. Tisztelettel Felétek, a DéeMKá alapító tagjai.

Ködlepel borító

Az alábbi linken megtekinthető a DéeMKá által kiadott Ködlepel antológia borítója. http://kepfeltoltes.hu/view/101220/_K_dlepel_antol_gia_2010-k-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A DéeMKá pályázatot hírdet

Pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör országos és nemzetközi pályázatot hirdet a Ködlepel című verses antológiában való megjelenésre. A pályázat leírása: A pályázatra magyar nyelvű, nem politizáló, nem uszító verssel lehet nevezni. Egyéb tartalmi megkötés nincs. A nyertes pályázó műve (művei) megjelenik a Ködlepel című verses antológiában. A nevezési díj tartalmazza egy darab tiszteletpéldány árát és a postaköltséget. • nevezési határidő: 2010. november 25. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) • nevezési díj: 1500 Ft/vers (A nevezési díjat postai utalványon kérjük eljuttatni a következő címre: Bánfi Beáta 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky u. 53. 4. em. 19.) • az utánrendelés tervezett ára: 1000 Ft/kötet. • beküldés: kodlepel@gmail.com • egy szerző több verssel is pályázhat • az antológiába 80 vers kerül • a pályázatokat a DéeMKá által felkért szakmai zsűri bírálja el • formai kritériumok: 12-es Times New Roman betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum • terjedelem: A/5-ös oldalnyi • szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme • szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke • egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük csatolja az elküldött vers, versek mellé.

A DéeMKá pályázatot hírdet

Pályázati felhívás A Dél-Alföldi Művészeti Kör országos és nemzetközi pályázatot hirdet a Ködlepel című verses antológiában való megjelenésre. A pályázat leírása: A pályázatra magyar nyelvű, nem politizáló, nem uszító verssel lehet nevezni. Egyéb tartalmi megkötés nincs. A nyertes pályázó műve (művei) megjelenik a Ködlepel című verses antológiában. A nevezési díj tartalmazza egy darab tiszteletpéldány árát és a postaköltséget. • nevezési határidő: 2010. november 25. (Tervezett megjelenés: az elbírálást követő 30 napon belül.) • nevezési díj: 1500 Ft/vers (A nevezési díjat postai utalványon kérjük eljuttatni a következő címre: Bánfi Beáta 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky u. 53. 4. em. 19.) • az utánrendelés tervezett ára: 1000 Ft/kötet. • beküldés: kodlepel@gmail.com • egy szerző több verssel is pályázhat • az antológiába 80 vers kerül • a pályázatokat a DéeMKá által felkért szakmai zsűri bírálja el • formai kritériumok: 12-es Times New Roman betűtípus, Rich Text vagy Word formátumú dokumentum • terjedelem: A/5-ös oldalnyi • szükséges adatok: a pályázó neve, címe, e-mailcíme • szükséges melléklet: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a beküldött mű (művek) a saját szellemi terméke • egyéb: Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van honlapja, annak címét feltüntetjük a megjelenő verse alatt. A honlapcímét kérjük csatolja az elküldött vers, versek mellé.

DéeMKá tag az Agria antológia legújabb kötetében

Örömmel vettük a hírt, miszerint Jagos István Róbert belekerült az Agria-Irodalom, Művészet, Kritika legfrissebb kötetében. A szerző négy verssel képviselteti magát és ezáltal minket is. Gratulálunk neki.

A DéMKá Hódmezővásárhelyen

2010. szeptember 24-én a Délalföldi Művészeti Kör, Hódmezővásárhelyen tart irodalmi délutánt a Németh László Városi Könyvtárban 16 órai kezdettel. A kör tagjai sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

Újabb fellépés

Augusztus 18-án újabb fellépésen vagyunk túl, ahol versek és prózák is elhangzottak. Az előadók: Bánfi Beáta, Kovács Ágnes és Jagos István Róbert

Az eddigi legjobb rendezvényünk

Sikeresen zárult A hétköznapok iridalma című vers- és prózapályázatunk. Augusztus 7-én tartottuk az eredményhirdetést Szegeden a Milleniumi Kávéházban. A Művészeti Kör tagjai olvasták fel a döntős műveket: Bánfi Beáta, Szécsényi Barbara, Kormányos Sándor, Lucz Ákos, Ceglédi Anna, Csontos Márta, Ditrói Zoltán, Jagos István Róbert és Kovács Ágnes. Ezúton is köszönjük a zsűrizésben való közreműködést Fehér József írónak és Kövesdy Mártonnak, a Poet verses portál főszerkesztőjének. A DéeMKá tagjai közül döntőbe jutottak: Csontos Márta, Pálinkás Imre és Dr. Nagy Mihály, Marie Marel pedig vers kategóriában 2. helyezést ért el - szeretettel gratulálunk nekik.

Tarjáni napok

Sikeresen vette az újabb megmérettetést Körünk. A DéeMKá néhány tagja Aug. 7-én Hódmezővásárhelyen léptek fel a Tarjáni napok rendezésében az Ördögfű zenekarral. Ezúton is köszönet a zenekarnak. A fellépők a következő tagjaink voltak: Kapocsi Annamária, Kovács Ágnes, Szakál Magdolna (külön köszönet a szervezői munkáért), Jagos István Róbert és Kormányos Sándor.

Újabb DéeMKá-s sikerek

A napokban jelent meg az Aranyecset Szalon gondozásában az Aranyceruza - Rajzok és gondolatok a természetről című kötet, amelyben körünk néhány tagja is részt vett. Íme a névsor: Csontos Márta, Dr. Nagy Mihály, Jagos István Róbert, Kapocs Annamária, Szakáll Magdolna és Szécsényi Barbara. Gratulálunk nekik ezúton is.

A hétköznapok irodalma - Pályázat

A Dél-Alföldi Művészeti Kör pénz fődíjas irodalmi pályázatot hirdet A hétköznapok irodalma címmel, amelyre minden kedves alkotótársunk nevezését várjuk vers és/vagy próza kategóriában. A pályamunkák beküldésének feltétele: 500 Ft nevezési díj / alkotás, amelyet postai utalványon kérünk elküldeni Sz. Szécsényi Barbara nevére és címére: 6800 Hódmezővásárhely, Oldalkosár u. 11. 8. em. 45. Pályázni csak olyan alkotásokkal lehet, amelyek még sem nyomtatásban, sem webes felületen nem jelentek meg. A beküldőnek vállalnia kell, hogy az eredményhirdetés időpontjáig semmilyen formában nem hozza nyilvánosságra pályaművének sem címét, sem szövegét vagy annak bármely részletét. (Mindezek a korrekt elbírálás miatt szükségesek.) Mellékletként a beküldött alkotáshoz kérünk csatolni egy nyilatkozatot arról, hogy a pályamű saját szellemi termék. Kérjük, hogy a novellák terjedelme ne haladja meg a három A/4-es oldal terjedelmet, valamint, hogy aki haikuval szeretne nevezni, az haiku-füzért küldjön be. A pályamunkák beküldésének határideje: 2010. július 31. éjfél A verseket és a novellákat a következő e-mailre várjuk: palyazat.deemka@freemail.hu Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2010. augusztus 7. szombat, szegedi Poet-találkozó. A pályázókat az eredményről e-mailben is értesítjük, kérésre a nyereményt postai úton elküldjük, amennyiben a nyertes személyesen nem tudja átvenni.) Díjazás: az első helyezettek vers és próza kategóriában pénz fődíjat kapnak. A második és a harmadik helyezettek, esetleges különdíjasok könyvcsomagot. A nevezések számától függően a második, harmadik helyezettek is számíthatnak pénzdíjra. Elbírálás: a pályaműveket hattagú zsűri bírálja el: a Dél-Alföldi Művészeti Kör alapító tagjai: Kovács Ágnes, Sz. Szécsényi Barbara, Jagos István, Kormányos Sándor, meghívott zsűritag: Fehér József, MÍNSZ-nagydíjas, MMSz díjas, Kortárs Verstár díjas költő, író, valamint a zsűri elnöke, Kövesdy Márton, a poet.hu irodalmi portál főszerkesztője. Az alkotásokat kérjük névvel beküldeni a megadott címre, a zsűri tagjai ezeket név nélkül kapják meg és két fordulóban bírálják el. A pályaművekért és a titkosságért a művészeti kör egyik alapító tagja, Bánfi Beáta felel. A zsűri tagjai természetesen nem vesznek részt alkotásaikkal a pályázaton. Elszámolás: a pályázattal kapcsolatos minden pénzügyi nyilvántartás és elszámolás nyilvános, kérésre bármely résztvevőt tájékoztatjuk a befolyó összegről és annak felhasználásáról.

Arany Tóth Katalin könyvbemutató

Tisztelt tagok! Meghívást kaptunk Arany- Tóth Katalin írónő könyvbemutatójára! :) Akit érdekel a nagy esemény, jöjjön el a Németh László Városi Könyvtárba június 7. 18 órakor! Mindenkit szeretettel várunk!

Gyereknapi verses délután

A mai nap kerül megrendezésre Szikáncson a gyermeknapi versdélután, ahol a Kárász József Irodalmi Kör tart felolvasást. Örömmel értesültünk arról hogy Jagos István Róbert, aki a Körünk tagja, részt vesz mint aktív felolvasó. István saját gyerekverseit fogja felolvasni. Sok sikert kívánunk neki!

A DéeMKá ott lesz a LÖSZ-ön

2010. június 19-én meghívást kaptunk a hódmezővásárhelyi LÖSZ fesztiválra. Aki szeretné felolvasni illetve felolvastatni versét, az jelezze mihamarabb a szándékát.

Irodalmi esten vettünk részt

A mai napon a DéeMKá két tagja rész vett Arany-Tóth Katalin költőnő felolvasós, beszélgetős estjén. Élményekkel és kapcsolatokkal gazdagodtak, ezáltal maga a DéeMKá is.

DéeMKá tagok Budapesten

2010. május 15-én Poet felolvasói estet tartottak a Spinoza-házban. Az estre, Körünk néhány tagja is a meghívottak között volt. Név szerint, Kovács Ágnes, Szécsényi Barbara, Kormányos Sándor és Jagos István Róbert. Gratulálunk nekik.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!